Geuren & ingrediënten

Natuurlijke ingrediënten voor verzorging van de handen 

 

Intro

 

Het wassen van de handen is een van de beste en gemakkelijkste manieren om  jezelf en anderen te beschermen tegen ziektes zoals voedselvergiftiging en griep.  Om het beste resultaat te krijgen, is het belangrijk om je handen op de juiste manier  te wassen. Lees hier een artikel over de beste manier om je handen te wassen. 

Regelmatig handen wassen 

 

Hoewel regelmatig handen wassen een geweldige manier is om de huid te  verzorgen en ziektekiemen op afstand te houden, kan het ook de huid beschadigen.  Reinigende ingrediënten in handzeep reinigen de handen op een effectieve manier,  maar ze kunnen ook oliën wegspoelen en mogelijk de beschermende barrière van  de huid beschadigen, waardoor de handen droog kunnen worden en geïrriteerd  kunnen raken. Daarom is het belangrijk om de juiste vochtinbrengende handzeep te  gebruiken. Enkele van de beste zepen zijn geïnspireerd op de natuur en bevatten  natuurlijke hydraterende ingrediënten. 

Natuurlijke ingrediënten voor huidverzorging 

 

Er zijn veel bekende natuurlijke ingrediënten die je huid kunnen voeden en  hydrateren. Enkele hiervan bevatten aloë vera voor de huid, honing voor de huid en  melk voor de huid. Ze zijn te vinden in een aantal handzepen en ze helpen om de huid op een natuurlijke wijze gehydrateerd te houden en de handen goed te laten  voelen. 

Aloë Vera voor de huid

Aloë Vera wordt al meer dan 3000 jaar gebruikt vanwege zijn huidverzorgingseigenschappen, zelfs door de oude Egyptenaren. De koninginnen  Cleopatra en Nefertiti beschouwden het als een bron van de eeuwige jeugd en  gebruikten het om hun huid te beschermen tegen de zon. Tegenwoordig wordt Aloë  Vera nog steeds gebruikt voor de voordelen voor de huid, waaronder de natuurlijke  hydraterende eigenschappen. Je vindt dit hydraterende ingrediënt in Palmolive  Hygiene-Plus vloeibare handzeep met aloë vera-extract en een natuurlijk  antibacterieel middel. 

Honing voor de huid

Honing wordt al sinds de klassieke oudheid gebruikt als voedsel en als medicijn. Honing voor de huid heeft bekende toepassingen vanwege de antioxiderende,  antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Palmolive Naturals Milk &  Honey vloeibare handzeep bevat honing en helpt droge handen te verzorgen. 

Melk voor de huid

Melk is niet alleen zeer voedzaam, het biedt ook enkele goede resultaten wanneer je  melk voor de huid gebruikt. Onderzoek heeft aangetoond dat melk helpt om dode  huidcellen te verwijderen en de groei van nieuwe cellen te stimuleren. Je kunt melk  als ingrediënt vinden in een aantal vloeibare handzepen van Palmolive Naturals,  zoals Palmolive Milk & Almond, Palmolive Milk & Orchid, Palmolive Olive &  Milk en Palmolive Milk & Honey. 

Kokos voor de huid 

Kokosolie heeft verschillende goede eigenschappen voor de huid, waaronder  mogelijke ontstekingsremmende eigenschappen, natuurlijke hydratatie en natuurlijk  de heerlijke kokosgeur. Probeer Palmolive Pure Liquid handzeep met kokos om je  huid gehydrateerd te houden, als je jezelf dichter bij de natuur wilt voelen.

Palmolive Naturals

PALMOLIVE AROMA MOMENTS

 

DE VIND-JE-GEUR-QUIZ

JE PERFECTE GEUR MATCH

 

Geniet van een geur die helemaal bij jou, je stemming en je passies past. Doe vandaag nog onze snelle quiz om de jouwe te ontdekken.

Start de quiz

Palmolive logo with flowers