DE STEM VAN HET MERK

DE STEM VAN HET MERK

Onze inzet

De natuur staat centraal in alles wat we doen. Het is ons startpunt voor de inspiratie voor elk product en elke formule. Vanaf 100 jaar geleden toen we palm- en olijfolie combineerden in onze allereerste zeep, tot onze nieuwste innovaties: wij stellen de natuur centraal in al onze producten.

Ons werk in de gemeenschap

Het is nu het moment om onze wereldwijde verantwoordelijkheid te pakken om mensen in verschillende gemeenschappen te helpen beschermen. Om dit te bereiken werken we samen met volksgezondheidsfunctionarissen, academici, lokale scholen en klinieken in achtergestelde gemeenschappen om kinderen en hun ouders voor te lichten over de gezondheids- en hygiënevoordelen van het wassen van hun handen met zeep. 

Door middel van ons wereldwijde handenwas programma bieden we educatief materiaal en samples aan scholen en gemeenschappen aan die dit het meest nodig hebben. En voor de mensen die we niet altijd kunnen bereiken, communiceren we over de voordelen van handen wassen door middel van wereldwijde reclame en PR campagnes. Het is ons doel om de wereld gezonder en gelukkiger te maken.