Natuurlijke wereld & duurzaamheid

DE NATUURLIJKE WERELD EN DUURZAAMHEID

VERPAKKING

Onze toewijding aan de natuur gaat verder dan de ingrediënten en geuren die we zorgvuldig selecteren. We zetten ons ook in om betere, duurzamere manieren te vinden om onze plastic verpakkingen te gebruiken, hergebruiken en recyclen. We werken er hard aan om een circulaire economie voor onze plastics te creëren. Dat betekent dat we geen plastic voor eenmalig gebruik maken. Wanneer onze verpakking is geproduceerd, willen we deze zo lang mogelijk hergebruiken en recyclen. Om dit te doen, proberen we zo vaak mogelijk transparante plastic flessen te gebruiken, omdat deze op meer manieren kunnen worden hergebruikt dan gekleurde flessen.

Ontdek meer

ONZE TOEWIJDING AAN VERANTWOORDE INKOOP

Wij zetten ons in om te zorgen voor mensen en voor de planeet. Daarom kopen we materialen en diensten op verantwoorde wijze in, gebaseerd op onze vier pijlers: bescherming van het milieu, ethische arbeidspraktijken, de gezondheid en veiligheid van mensen en zakelijke integriteit. We implementeren programma's en beoordelen en evalueren ons beleid en onze leveranciers voortdurend, zodat we er zeker van zijn dat onze ingrediënten altijd op de best mogelijke manier op verantwoorde wijze worden geproduceerd.

Ontdek meer

ONZE INZET VOOR DIERENWELZIJN

ONZE INZET VOOR DIERENWELZIJN

Wij zetten ons in voor het welzijn van dieren en streven naar de dag waarop geen enkele regering of regelgevende instantie, waar ook ter wereld, nog veiligheidstesten voor cosmetica vereist waarbij proefdieren worden gebruikt.

Ontdek meer

ONZE VERANTWOORDE PRODUCTIE

De manier waarop we onze producten maken, is net zo belangrijk als wat we erin stoppen. Daarom werken we aan ons "zero waste"-doel door de hoeveelheid energie en water te verminderen die we gebruiken om de producten te maken waar je van houdt. Tot nu toe hebben we de "GBCI TRUE Zero Waste"-certificering behaald in 20 fabrieken op 5 continenten en we werken onafgebroken aan hetzelfde doel voor onze andere fabrieken. We werken nauw samen met een aantal partners die ons helpen om onze ambities op het gebied van verantwoorde productie te realiseren. Voor meer informatie over wat we doen en met wie we samenwerken,  klik hier.

Hoe jij kunt helpen

Het is belangrijk voor de duurzaamheid van een product om afval te verminderen in elke fase van de product-levenscyclus. Maar we kunnen dit niet in ons eentje doen. Met jouw hulp, door onze producten en verpakkingen te recyclen, kunnen we onze doelen bereiken. Lees je Palmolive productetiket en controleer je regionale recyclingsregels voor meer informatie over het recyclen van onze Palmolive verpakkingen.